dijous, 4 d’abril de 2013

Rocky Road de Marshmallows + Nyhavn

[CAT] Ja fa temps que tinc ganes de parlar-te de Nyhavn (port nou) però volia anar a fer-li una foto de nit, perquè és realment maco. Però no la faig mai: o bé perquè no hi vaig de nit (factor molt important si es vol fer una foto de nit, hahaha), o bé perquè no em porto el trípode o bé perquè em deixo la càmera (també força important si un vol fer fotos... hahaha). Quin desastre!!!

De totes maneres, Nyhavn no només és maco de nit, de dia també. Nyhavn va ser construit per el rei Christian V entre el 1670 i el 1673. El port permetia l'entrada des del mar fins a la ciutat de Copenhague. Era una zona on hi vivien pescadors, mariners i que amb el temps es va anar convertint en una zona de prostitutes. A l'actualitat no hi ha pescadors ni mariners ni prostitutes, al contrari, en les seves casetes de colors hi viu gent aburgesada. És possible que et sonin les fotos que hi ha al final de l'entrada perquè son bastant típiques de la ciutat. I no és per menys, perquè les casetes de colors del port son maquíssimes. Algunes son tan antigues que tenen data del 1681 i fins i tot l'escriptor Hans Christian Andersen i va estar vivint durant 18 anys en algunes d'elles.

Al principi de tot del port hi ha una àncora en memòria dels mariners danesos que van morir durant la Segona Guerra Mundial. Al llarg del canal hi ha molts vaixells atracats, alguns d'ells son vivendes i altres restaurants. També pots agafar un vaixell turístic que et dona una volta fins la sireneta i pels canals de Nyhavn. A més de passejar-hi per les vistes que hi ha, també està ple de restaurants acollidors per anar a dinar o sopar.

Bé, i ara que ja t'has llegit el tema d'avuí, anem a l'atac amb la recepta, ueeeeeee!!

***

[CAST] Ya hace tiempo que tengo ganas de hablarte de Nyhavn (puerto nuevo) pero quería ir a hacerle una foto de noche, porque es realmente bonito. Pero no la hago nunca: o bien porque no voy de noche (factor muy importante si se quiere hacer una foto de noche, jajaja), o bien porque no me llevo el trípode o bien porque me dejo la cámara (también bastante importante si uno quiere hacer fotos... jajaja). ¡Qué desastre!

De todos modos, Nyhavn no sólo es bonito de noche, de día también. Nyhavn fue construido por el rey Christian V entre 1670 y el 1673. El puerto permitía la entrada desde el mar hasta la ciudad de Copenhague. Era una zona donde vivían pescadores, marineros y que con el tiempo se fue convirtiendo en una zona de prostitutas. En la actualidad no hay pescadores ni marineros ni prostitutas, al contrario, en sus casitas de colores vive gente aburguesada. Es posible que te suenen las fotos que hay al final de la entrada porque son bastante típicas de la ciudad. Y no es para menos, porque las casitas de colores del puerto son guapísimas. Algunas son tan antiguas que tienen fecha del 1681 e incluso el escritor Hans Christian Andersen estuvo viviendo durante 18 años en algunas de ellas.

Al principio de todo del puerto hay un ancla en memoria de los marineros daneses que murieron durante la Segunda Guerra Mundial. A lo largo del canal hay muchos barcos atracados, algunos de ellos son viviendas y otros restaurantes. También puedes coger un barco turístico que te da una vuelta hasta la sirenita y por los canales de Nyhavn. Además de pasear por las vistas que hay, también está lleno de restaurantes acogedores para ir a comer o cenar.

Bueno, y ahora que ya te has leído el tema de hoy, vamos al ataque con la receta, ¡ueeeeeee!

Rocky Roads de Marshmallows.
Ingredients / Ingredientes:
- 250 gr. de mantega / 250 gr. de mantequilla.
- 3 cullerades de xarop de xocolata / 3 cucharadas de jarabe de chocolate.
- 50 gr. de cacao en pols / 50 gr. de cacao en polvo.
- 125 gr. de galetes Digestive / 125 gr. de galletas Digestive 
- 75 gr. de Maltesers.
- 200 gr. de Marshmallows minis.
- 200 gr. de xocolata amb llet / 200 gr. de chocolate con leche.
- 200 gr. de xocolata negra / 200 gr. de chocolate negro.

Elaboració / Elaboración:

[CAT] Aquesta recepta és tan fàcil de fer que no has d'engegar el forn i si vols, tampoc els fogons. És tan fàcil que espero que la facis i em diguis si t'ha agradat. Per començar agafa un bol i posa-hi la mantega, el xarop de xocolata i el cacao en pols. Desfes-ho al microones (o al bany maria si vols, però llavors ja hauràs encès els fogons, hehehe). Posa les galetes i els Maltesers en una bossa i amb el corró ho tritures tot. Afegeix aquesta barreja i els Marshmallows al bol en el que has desfet la mantega i la xocolata. Si fas servir Marshmallows grans perquè no en tens de minis, talla'ls petits. Barreja-ho tot bé. Greixa un motlle quadrat i aboca la barreja. Deixa-la refredar uns 15 minuts. En un altre bol desfés les dues xocolates al microones (o al bany maria). Barreja-les bé i abóca-les a sobre de la barreja freda que tens al motllo. Deixa-ho refredar uns 20 minuts... i.... a disfrutar!! Està boníssim!! :-)

***

[CAST] Esta receta es tan fácil de hacer que no tienes que encender el horno y si quieres, tampoco los fogones. Es tan fácil que espero que la hagas y me digas si te ha gustado. Para empezar coge un bol y pon la mantequilla, el jarabe de chocolate y el cacao en polvo. Deshazlo en el microondas (o al baño maría si quieres, pero entonces ya habrás encendido los fogones, jejeje). Pon las galletas y los Maltesers en una bolsa y con el rodillo lo trituras todo. Añade esta mezcla y los Marshmallows al bol en el que has deshecho la mantequilla y el chocolate. Si usas Marshmallows grandes porque no tienes de minis, cortarlos pequeños. Mézclalo todo bien. Engrasa un molde cuadrado y vierte la mezcla. Deja enfriar unos 15 minutos. En otro bol deshaz los dos chocolates en el microondas (o al baño maría). Mezcla bien y viértelos encima de la mezcla fría que tienes en el molde. Deja enfriar unos 20 minutos... y.... ¡a disfrutar! ¡Está buenísimo! :-)

2 comentaris:

 1. Oh dios que cosa mas rica no???? ufff madre mia me comia medio ahora jajaja, las fotos preciosiiisimas me encantan!!

  Besazos.

  Lucia (LA SUITE DEL MOMO)

  ResponSuprimeix
  Respostes
  1. La verdad es que está buenísisimo, aunque creo que se me ha ido al michelín directo y no lo quemo en la vida, jajajaja. Gracias por tu comentario! Besitos! :-)

   Suprimeix